loading

Mnenja

KANALIZIRANJE ŽIVALI

Spodaj si lahko preberete izkušnje strank.

KANALIZIRANJE ŽIVALI

Spodaj si lahko preberete mnenja strank.

GROM

Janja se je povezala z mojim konjem Gromom, ker sem želela od njega odgovore kaj narobe delam, ker sem imela občutek, da nama ne gre ravno najbolje. Predala mi je njegova sporočila, želje – nič naj ne spreminjam, samo več časa naj bom z njim sama. Ko je bila z njim povezana, je to prav nazorno pokazal. Ker je takrat ravno jedel svoj jutranji obrok, je glavo dvigoval in gledal naokrog, kot da bi nekoga iskal, pričakoval. Ja, čutil jo je. Po končanem readingu je Janja vprašala, kako se je Grom obnašal, če je v redu, pa ji je kar sam odgovoril – z rezgetanjem, v potrditev da je dobro. Ves čas readinga pa bil zelo miren, večkrat me je nepremično gledal, kot bi ‘zamrznil’, nekaj pričakoval, čakal. Po tej izkušnji vem, da mu moram nameniti več časa v smislu, da sva sama, ker je takrat nekako drugačen, manj nervozen. To zdaj vem, po predaji sporočil, da mu je to manjkalo. In vidim, da tudi meni. Sva bolj povezana, usklajena.

Neverjetna izkušnja, in draga Janja, iz srca hvala, da si naju povezala še bolj. Moje mnenje: kdor ima žival, bi priporočala tak reading, da se bolj povežeš z njo in da razumeš kaj ti pravzaprav želi povedati. Vesna

PRINC

Pred enim letom je k meni priskakljal moj Princ, z vsemi svojimi simpatičnimi lastnostmi, ki so mi spremenile življenje na bolje. Po opravljenem Janjinem vrhunskem readingu pa še bolj. Sporočil mi je še veliko, veliko več, na plano so prišle dragocene informacije, ki jih sama nisem bila sposobna razumeti iz komunikacije in odnosa s Princem. Le te so bile dragocene tako za najin nadaljnji odnos, kot za boljše komuniciranje, ampak tudi za mojo nadaljnjo osebnostno rast. HVALA Janja za tvoje plemenito poslanstvo, katerega del sem lahko postala. Ana

LUNA

Kanaliziranje sporočil z Janjo je bila svojevrstna izkušnja. S svojo psičko Luno se sicer čutim zelo povezano že od samega začetka, a sem se vseeno spraševala, če morda lahko izvem še kaj več. In sem, tako o njej, kot o sebi oz. o tem, kako povezani sva. Janja je “prebrala” Lunine lastnosti, eno za drugo, od tega, kako crkljiva je, do tega, da zna biti tudi neučakana, ko gre za stvari, ki si jih želi. Veseli me, da sem izvedela, da je Luna zadovoljna s svojim življenjem ter kakšno oskrbo si želi ob koncu življenja. Od kanaliziranja dalje, se z Luno počutim še bolj povezano, nanjo gledam z drugačnimi očmi ter se z njo pogovarjam še več, saj zdaj vem, da me “sliši” in kako z mano komunicira. V kolikor si želite svojega ljubljenčka spoznati še malo bolj oz. morda na drugačen način, potem tudi vam priporočam kanaliziranje sporočil z Janjo. Lidija

METULJČEK

Naš kuža metuljček je z nami že polna 3 leta. Že od vsega začetka je bil kuža sicer kot vsak mladič, raziskovalen in radoveden, vendar  plašen in se ni rad crkljal.

Ko sem se z Janjo dogovorila za reading za mojega kužka, sem z radovednostjo pristopila k novi izkušnji. Seveda me je zanimalo, zakaj je kuža tako plašen, kakšno izkušnjo je imel? Zanimalo me je, česa pri nas ne mara?

Veliko večino povedanega, sem lahko potrdila in povezavo našla v vedenju kužka in našem vedenju in življenju.

Zanimivost: Janja me je vprašala, če je kuža v mojem naročju in me liže v tem trenutku. Minuto po postavljenem vprašanju je kuža skočil v moje naročje in me intenzivno lizal po rokah.

Moj občutek: zdi se mi, da je kuža po readingu odvrgel s sebe nekaj bremena, kot da bi bil vesel, da je lahko »povedal« kar ga teži in po tednu dni se mi tudi zdi, da se veliko bolj crklja kot prej in je mnogo mirnejši in manj plašen.

Janja, hvala za zanimivo izkušnjo. Barbara

Naš kuža metuljček je z nami že polna 3 leta. Že od vsega začetka je bil kuža sicer kot vsak mladič, raziskovalen in radoveden, vendar  plašen in se ni rad crkljal.

Ko sem se z Janjo dogovorila za reading za mojega kužka, sem z radovednostjo pristopila k novi izkušnji. Seveda me je zanimalo, zakaj je kuža tako plašen, kakšno izkušnjo je imel? Zanimalo me je, česa pri nas ne mara?

Veliko večino povedanega, sem lahko potrdila in povezavo našla v vedenju kužka in našem vedenju in življenju.

Zanimivost: Janja me je vprašala, če je kuža v mojem naročju in me liže v tem trenutku. Minuto po postavljenem vprašanju je kuža skočil v moje naročje in me intenzivno lizal po rokah.

Moj občutek: zdi se mi, da je kuža po readingu odvrgel s sebe nekaj bremena, kot da bi bil vesel, da je lahko »povedal« kar ga teži in po tednu dni se mi tudi zdi, da se veliko bolj crklja kot prej in je mnogo mirnejši in manj plašen.

Janja, hvala za zanimivo izkušnjo. Barbara

SOLA

Po readingu z Janjo čutim večjo povezanost s svojo psičko in globjo povezanost na dušnem nivoju.

Prejela sem pomembne odgovore, predvsem s kakšnim namenom je prišla v moje življenje in kakšno oskrbo si želi ob koncu življenja. Sedaj se več pogovarjam z njo, ker vem da vse razume in sliši. Hvaležna za to izkušnjo. Eva

BOND

Najin kužek je v preteklem letu prinesel v najin dom toliko zmede in hkrati ljubezni in sprememb na bolje, da se to načeloma težko opiše z besedami. Obe s hčerko Vido  sva se trudili dati Bondu največ, kar se da, a njegovi odzivi so bili vse prej kot nekaj, česar sva bili vajeni. S časom sva se, ne toliko na razumski, ampak bolj na energetski ravni začeli spreminjati, predvsem pod Bondovim vplivom. Sprememb ljudje ne maramo najbolj, čeprav smo deklarirano njihovi zagovorniki. Spremembe so, roko na srce, neprijetne, ali pa vsaj nelagodne. Predvsem, če vztrajajo v času, brez takojšnjih učinkov. No, potem je pa Janja vzela stvari v svoje roke (no, bolj v svojo dušo in zavest) in nama razložila vse o Bondu, ne da bi ji kaj govorili o njemu, ne da bi ga sploh kdaj videla. Bond ne bo delal. On je prišel k nama zato, da BO, v vsej svoji očarljivosti in lepoti. Ne bo delal na ukaz, bo pa delal na in za odnos. Je lahko neskončno trmast in zahteven, hkrati pa nežen, ljubeč in očarljiv. Brez veze ga je kregati, ker na to ne deluje, samo zasekira se, ker si nanj jezen in »teži« dokler mu z dejanji ne dokažeš, da je vse OK. Če med psi obstaja ADHD, potem je Bond šolski primer. Ne ustavi se niti za sekundo in ves čas mora biti akcija, ker je drugače življenje brez smisla. V akcijo morava biti vpleteni tudi medve, no, ali vsaj ena od naju.

Malo sva bili zmedeni nad tem psom, čeprav sva očitno intuitivno ubrali pravo pot v sobivanju z njim, kar se tudi kaže pri njegovem in najinem razvoju.

Skratka, Janja nama je razložila, da je on najin čuvaj, prinašalec obilja. Ni prišel delati, prišel je enostavno uživat. Bil je pa pes, ki je garal in garal, lovil je podgane, brez nagrad, pohval. Za setre načeloma ni značilno, da bi kopali, oni pač pointajo, ker so ptičarji. Ena Bondovih večjih strasti je ravno kopanje, neverjetno kako uživa v tem. To pa zato, ker je nekoč bil jazbečar in kot že rečeno, lovil podgane. 

Ime sva mu dali Bond, ker naj bi bilo na B, zato, ker pri nama vsaka stvar mora vsebovati kanček neumnosti in »kao« James Bond, predvsem pa zato, ker nama je Bond pomenilo VEZ, povezanost…. Janja pravi, da naju čuva kot James Bond in se zahvaljujoč njemu lahko počutiva varni. On je pa blažen med ženami…

Vse to pisanje lahko strnem v en stavek: Kako zelooooo res je bilo vse, kar je Janja o njemu povedala. In o nama, v povezavi z njim. Prav potrebovali sva ga (predvsem jaz) v tem življenjskem obdobju, takega kot je. Za prebujenje, za preskok, za spremembe starih, že neuporabnih, če ne že škodljivih navad in vzorcev, za PUSH in za »večje, bolj energične, drzne, daljše skoke v življenju«.

Menim, da je najino sobivanje z Bondom, v teh parih dneh, odkar sva dobili te dragocene informacije in sporočila od Janje še bolj kvalitetno in osrečujoče in spokojno, za vse tri. Medve veva, da sva bili glede Bonda na pravi poti, da je vse OK in da lahko uživava v, mogoče za zunanjega opazovalca, čudaških aktivnostih z Bondom, on bo pa, po moje Janjo ljubil celo življenje in še v vseh naslednjih inkarnacijah, ker čuti, da nama je kristalno jasno, da od njega ne bova zahtevali ničesar, za kar ni pripravljen. To nama da vsako minuto vedeti in se nama zdi, da je za to vedno bolj umirjen in hvaležen.
Janjo sva vprašali za čas, ko je delala na vprašanju za Bonda. To sva storili za to, ker se je v enem trenutku, brez kakršnega koli razloga izstrelil iz počitka na kavču in norel po stanovanju in lajal, kot bi nekaj nekomu rad dopovedal. In itak, da se je čas popolnoma ujemal. Vse ji je povedal, zelo odločno in nazorno. Hvaležni sva do nebes in nazaj za to izkušnjo in predano modrost. Janja je bila že prej v mojem srcu zapisana kot oseba vredna vsega spoštovanja in zaupanja. S to izkušnjo so se ti občutki samo še poglobili (če je to sploh možno). Meri

Najin kužek je v preteklem letu prinesel v najin dom toliko zmede in hkrati ljubezni in sprememb na bolje, da se to načeloma težko opiše z besedami. Obe s hčerko Vido  sva se trudili dati Bondu največ, kar se da, a njegovi odzivi so bili vse prej kot nekaj, česar sva bili vajeni. S časom sva se, ne toliko na razumski, ampak bolj na energetski ravni začeli spreminjati, predvsem pod Bondovim vplivom. Sprememb ljudje ne maramo najbolj, čeprav smo deklarirano njihovi zagovorniki. Spremembe so, roko na srce, neprijetne, ali pa vsaj nelagodne. Predvsem, če vztrajajo v času, brez takojšnjih učinkov. No, potem je pa Janja vzela stvari v svoje roke (no, bolj v svojo dušo in zavest) in nama razložila vse o Bondu, ne da bi ji kaj govorili o njemu, ne da bi ga sploh kdaj videla. Bond ne bo delal. On je prišel k nama zato, da BO, v vsej svoji očarljivosti in lepoti. Ne bo delal na ukaz, bo pa delal na in za odnos. Je lahko neskončno trmast in zahteven, hkrati pa nežen, ljubeč in očarljiv. Brez veze ga je kregati, ker na to ne deluje, samo zasekira se, ker si nanj jezen in »teži« dokler mu z dejanji ne dokažeš, da je vse OK. Če med psi obstaja ADHD, potem je Bond šolski primer. Ne ustavi se niti za sekundo in ves čas mora biti akcija, ker je drugače življenje brez smisla. V akcijo morava biti vpleteni tudi medve, no, ali vsaj ena od naju.

Malo sva bili zmedeni nad tem psom, čeprav sva očitno intuitivno ubrali pravo pot v sobivanju z njim, kar se tudi kaže pri njegovem in najinem razvoju.

Skratka, Janja nama je razložila, da je on najin čuvaj, prinašalec obilja. Ni prišel delati, prišel je enostavno uživat. Bil je pa pes, ki je garal in garal, lovil je podgane, brez nagrad, pohval. Za setre načeloma ni značilno, da bi kopali, oni pač pointajo, ker so ptičarji. Ena Bondovih večjih strasti je ravno kopanje, neverjetno kako uživa v tem. To pa zato, ker je nekoč bil jazbečar in kot že rečeno, lovil podgane.

Ime sva mu dali Bond, ker naj bi bilo na B, zato, ker pri nama vsaka stvar mora vsebovati kanček neumnosti in »kao« James Bond, predvsem pa zato, ker nama je Bond pomenilo VEZ, povezanost…. Janja pravi, da naju čuva kot James Bond in se zahvaljujoč njemu lahko počutiva varni. On je pa blažen med ženami…

Vse to pisanje lahko strnem v en stavek: Kako zelooooo res je bilo vse, kar je Janja o njemu povedala. In o nama, v povezavi z njim. Prav potrebovali sva ga (predvsem jaz) v tem življenjskem obdobju, takega kot je. Za prebujenje, za preskok, za spremembe starih, že neuporabnih, če ne že škodljivih navad in vzorcev, za PUSH in za »večje, bolj energične, drzne, daljše skoke v življenju«.

Menim, da je najino sobivanje z Bondom, v teh parih dneh, odkar sva dobili te dragocene informacije in sporočila od Janje še bolj kvalitetno in osrečujoče in spokojno, za vse tri. Medve veva, da sva bili glede Bonda na pravi poti, da je vse OK in da lahko uživava v, mogoče za zunanjega opazovalca, čudaških aktivnostih z Bondom, on bo pa, po moje Janjo ljubil celo življenje in še v vseh naslednjih inkarnacijah, ker čuti, da nama je kristalno jasno, da od njega ne bova zahtevali ničesar, za kar ni pripravljen. To nama da vsako minuto vedeti in se nama zdi, da je za to vedno bolj umirjen in hvaležen.

Janjo sva vprašali za čas, ko je delala na vprašanju za Bonda. To sva storili za to, ker se je v enem trenutku, brez kakršnega koli razloga izstrelil iz počitka na kavču in norel po stanovanju in lajal, kot bi nekaj nekomu rad dopovedal. In itak, da se je čas popolnoma ujemal. Vse ji je povedal, zelo odločno in nazorno. Hvaležni sva do nebes in nazaj za to izkušnjo in predano modrost. Janja je bila že prej v mojem srcu zapisana kot oseba vredna vsega spoštovanja in zaupanja. S to izkušnjo so se ti občutki samo še poglobili (če je to sploh možno). Meri

KANALIZIRANJE PREMINULE ŽIVALI

Spodaj si lahko preberete izkušnje strank.

KANALIZIRANJE PREMINULE ŽIVALI

Spodaj si lahko preberete izkušnje strank

GIN

Ko sem dobila priporočilo, da kontaktiram Janjo za pogovor z Ginom, sem takoj vedela, da jo moram poklicati. Že na prvem pogovoru preko telefona, ko sem jo vprašala, kako to poteka, sem dobila vse potrebne informacije in občutek, da “tole bo pa res nekaj krasnega”. Že takrat me je napolnil nek občutek miru. Da bom dobila odgovore na svoja vprašanja. In res sem jih, nekaj dni kasneje, ko sva se dogovorili za termin.

Zjutraj sem se zbudila in prižgala svečko. Ter čakala na Janjin klic. Že ko sem zaslišala zvonjenje telefona, sem se začela jokati. Sprva me je pomirila, mi povedala, kaj naj naredim, ko me zagrabijo “napadi panike”. In takoj sem vedela, da ima prav. Da si moram ob tistih trenutkih prav zares vzeti malo več časa zase, napisati pismo Ginu (kot sem ga pri prvi bolezni vesolju, da mi ga prosim, naj ne vzame). Predala mi je potrebna navodila, kako se naj soočam z njegovo izgubo in pomirilo mi je. Občutek je bil krasen.

Ko mi je predajala informacije o Orionu ter o tem, da bo vedno moja najsvetlejša zvezda na nebu sem vedela, da je res. V mislih sem videla tisti večer, ko sem sedela na terasi ter pomislila nanj, se zazrla v nebo in videla najlepši utrinek do sedaj.

Kako močno sem povezana z luno ne vem. Če bi imela v vsakdanjem življenju več časa, sem si vedno želela več prebrati o energijah lune, mrenah, kako vpliva na nas v določenih obdobjih. Giniju sem vedno govorila, da ga imam rada do lune in nazaj in še enkrat do tja in nazaj. In takoj, ko mi je začela govoriti o luni sem pomislila na to, kako je prejšnja podnajemnica izmed vseh porisanih kamenčkov, ki jih je imela, pustila ravno tistega, na katerem piše “I love you to the moon and back”. Pri selitvi, ko sem ga zagledala, nisem mogla verjet. Samo nasmehnila sem se takrat in rekla “Hvala, Gini, tudi jaz tebe.”

Nisem mogla verjeti, prevzemali so me občutki sreče in žalosti. Z njeno razlago sem (končno) zmogla začeti povezovati stvari, o katerih sem razmišljala toliko časa. In zaradi pogovora z njo tudi bolj začela zaupati svojim lastnim občutenjem in ne zgolj občutkom žalosti in izgube. Po koncu readinga si je vzela čas in padli sva v tako neverjeten pogovor, ki me še danes navdaja z energijo. Njene lepe besede in razlaga o tem, zakaj je Gini odšel in kako z regratovimi lučkami pozdravlja novo kužiko, mi še danes odzvanjajo v ušesih. Alja

Ko sem dobila priporočilo, da kontaktiram Janjo za pogovor z Ginom, sem takoj vedela, da jo moram poklicati. Že na prvem pogovoru preko telefona, ko sem jo vprašala, kako to poteka, sem dobila vse potrebne informacije in občutek, da “tole bo pa res nekaj krasnega”. Že takrat me je napolnil nek občutek miru. Da bom dobila odgovore na svoja vprašanja. In res sem jih, nekaj dni kasneje, ko sva se dogovorili za termin.

Zjutraj sem se zbudila in prižgala svečko. Ter čakala na Janjin klic. Že ko sem zaslišala zvonjenje telefona, sem se začela jokati. Sprva me je pomirila, mi povedala, kaj naj naredim, ko me zagrabijo “napadi panike”. In takoj sem vedela, da ima prav. Da si moram ob tistih trenutkih prav zares vzeti malo več časa zase, napisati pismo Ginu (kot sem ga pri prvi bolezni vesolju, da mi ga prosim, naj ne vzame). Predala mi je potrebna navodila, kako se naj soočam z njegovo izgubo in pomirilo mi je. Občutek je bil krasen.

Ko mi je predajala informacije o Orionu ter o tem, da bo vedno moja najsvetlejša zvezda na nebu sem vedela, da je res. V mislih sem videla tisti večer, ko sem sedela na terasi ter pomislila nanj, se zazrla v nebo in videla najlepši utrinek do sedaj.

Kako močno sem povezana z luno ne vem. Če bi imela v vsakdanjem življenju več časa, sem si vedno želela več prebrati o energijah lune, mrenah, kako vpliva na nas v določenih obdobjih. Giniju sem vedno govorila, da ga imam rada do lune in nazaj in še enkrat do tja in nazaj. In takoj, ko mi je začela govoriti o luni sem pomislila na to, kako je prejšnja podnajemnica izmed vseh porisanih kamenčkov, ki jih je imela, pustila ravno tistega, na katerem piše “I love you to the moon and back”. Pri selitvi, ko sem ga zagledala, nisem mogla verjet. Samo nasmehnila sem se takrat in rekla “Hvala, Gini, tudi jaz tebe”.

Nisem mogla verjeti, prevzemali so me občutki sreče in žalosti. Z njeno razlago sem (končno) zmogla začeti povezovati stvari, o katerih sem razmišljala toliko časa. In zaradi pogovora z njo tudi bolj začela zaupati svojim lastnim občutenjem in ne zgolj občutkom žalosti in izgube. Po koncu readinga si je vzela čas in padli sva v tako neverjeten pogovor, ki me še danes navdaja z energijo. Njene lepe besede in razlaga o tem, zakaj je Gini odšel in kako z regratovimi lučkami pozdravlja novo kužiko, mi še danes odzvanjajo v ušesih. Alja

BILI

Bili je v readingu z Janjo pokazal svoj hkrati zadržan in tudi odločen značaj, ravno tako, kot ga je kazal za svojega življenja. Brez ovinkarjenja, direktno in enoznačno.

K nama je prišel kot zaščitnik, kar počne tudi sedaj, ko ga ni med nami. Imel je vlogo groma, ki je brezkompromisno opravil z vsemi »negativnostmi in negativneži«, ki bi nama lahko škodili. S tem nadaljuje tudi zdaj in nama sporoča, da ga lahko prosiva za pomoč vsakič, ko se nama dogaja kaj negativnega. Ravno tako nama sporoča, naj tudi midve brezkompromisno in brez pretiranih čustev in premislekov iz življenja izločiva vse negativneže in vse kar nama ne služi.

Zahvalil se nama je za življenje, ki ga je z nama preživel in nama poslal namige za najino nadaljnje življenje. Hvala Janja, ker si nama ga spet približala! Ana in Mojca

BOŽO

Janjin reading mi je omogočil, da ponovno okrepim svojo vez z Božom, ki ga že dve leti ni več z mano. Lepo mi je bilo poslušati, ko ga je Janja na začetku opisovala, saj se mi je zdelo fascinantno kako ga je »zadela v nulo« hkrati pa se je na ta način kar spet narisal pred mano in sem ga lahko še toliko bolj čutila. Najpomembnejše sporočilo zame je bilo, da je bil Božo moj zaščitnik in da to nalogo opravlja še vedno. Da ga lahko pokličem, ko rabim zaščito. Naj povem, da se tega, od pogovora z  Janjo naprej posložujem in vsekakor DELUJE!

Hvala Božo moj, da še vedno paziš name in hvala Janja, da si naju spet povezala! Ajda

DIEGO

Janja mi je v readingu z Diegom omogočila dragoceni stik z mojim prvim kužkom, ki ga že nekaj časa ni več med nami. Ogromno mi je pomenilo, da sem izvedela, da je OK in da mu je lepo. Noro je bilo spoznanje, kako je Janja skanalizirala kakšen je bil Diego in kaj je vse doživljal v svojem življenju. V olajšanje mi je bilo njegovo sporočilo, da nas še vedno čuva, da ga še vedno lahko prosim za pomoč. Poleg tega je pa Diego imel kar nekaj dobrih sporočil in nasvetov zame in moje nadaljnje življenje. Hvala Janja. Eva

LORD

Janja me je s pomočjo readinga povezala z Lordom, ki je tako nepričakovano in hitro odšel od mene na drugo stran mavrice in je to »ponovno srečanje« bilo zame neprecenljivo, ker nisem imela časa, da bi se od njega poslovila, tako kot bi si zaslužil. Potolažil me je, na svoj značilen, trezen in racionalen način, tako da sem takoj prepoznala njega v Janjinih besedah. Njegova sporočila so v meni vzbudila občutek varnosti. Ravno tako mi je pa predal »dovoljenje«, da lahko na njegov način opravim z vsem in vsakim, ki mi ne prinaša nič dobrega. Zame osvabajajoče spoznanje.

Janji pa velika hvala, ker je omogočila ponovno snidenje. Lena

CAR

Car je kuža, ki je z nama (v bistvu z nami) živel 16 let. Zlati, zlati prinašalec, ki ga pogrešava že nekaj več kot štiri leta. Najino vprašanje za reading je bilo, naj nama sam pove, kar nama ima za povedati. Janja nama je prenesla njegovo sporočilo. Prišel je k nama, da bi nama zagotavljal srčni mir in zdravil srčno čakro.

Sam je bil preplavljen z žalostjo in kljub dobremu zdravju in tudi dobremu življenju, je bila ta žalost, ki jo je prevzemal od naju vseskozi prisotna. Bolela so ga ušesa, bolel ga je želodec (naj še enkrat poudarim, da za življenja ni bil nikoli bolan (razen ene angine v otroštvu), saj je vendar živel šestnajst let.

Sporoča nama, da je vse OK, da je tudi on OK, da naju še zdaj čuva in želi pomagati pri odpravljanju najine žalosti, ki je ostanek iz nekega drugega življenjskega obdobja. Sporoča nama tudi, naj se jo znebiva in predelava, ker jo zdaj res ne potrebujeva in imava veliko razlogov za srečo. Pripravljen nama je pomagati, da jo predelava. Z Arčijem (najinim drugim kužkom, ki je šel tudi že na drugo stran) sta skupaj, se imata lepo in naju pričakata na drugi strani, ko bo prišel najin čas prehoda. Malo naju opravljata in se nama smejita kako sva zdaj deležni Bonda, ki naju bo spravil v red. Car je bil v »pogovoru« z Janjo precej zadržan, vmes je tudi izginil, ker je neskončno utrujen. Sporoča nama tudi, da ne rabiva imeti slabe vesti, ker sva bili super lastnici, ta izziv bivanja v naši družini v njenih najhujših časih si je pa izbral sam.

Car je prišel v našo družino, ko je moja druga hčerka umirala in umrla. Posrkal je vso mojo in Vidino žalost ob izgubi, hkrati tudi najino ljubezen, ki je bila namenjena sestri in hčerki, pa se ni mogla izživeti v tej obliki. 

Celo mojemu bivšemu možu je pomagal odpirati srčno čakro, ker se je ob njemu pokazal v svoji najboljši človeški različici, s čustvi in dejanji.

Skozi je dal, skupaj z nama, vso grozo in stisko ob kregih, ki jih ni bilo malo (boleča ušesa in želodec) in naju neutrudljivo tolažil tako, da je na najini roki položil tačko in naju pomirjajoče gledal. Velikokrat je zalajal, kar tako, brez razloga, ker je bil jasnoviden in jasnočuten in je bil to njegov način izražanja teh občutkov. Ko se je bližal njegov konec, ga je Vida negovala z vso možno pozornostjo, sočutjem in spoštovanjem, za kar ji je še zdaj hvaležen. Svoje življenjsko poslanstvo je oddelal brezhibno.

Zdaj zasluženo počiva in mu je to fajn.

Nama tudi, ko sva to slišali. Veliko spominov se je zbudilo v nama ob Janjinem pripovedovanju in veliko iskric za nadaljnje ravnanje. Predvsem spoznanje, da so to časi, ki so mimo in se je zaradi tega potrebno otresti določenih občutkov, pogledov, prepričanj in navad iz teh časov. Hvaležni sva, da zdaj veva, da lahko Cara v svoje misli in dušo povabiva kadar potrebujeva mir in spokojnost. V ponos nama je, da nama je Car ob tem pripravljen pomagati. Zasluži si ne samo svoje mesto v najinih srcih ampak tudi mali oltarček, kjer bo lahko vedno prisoten s svojo čudovito energijo.

Hvala Car in predvsem hvala Janja, da si svojo modrost in sposobnosti usmerila v delo s človeškimi in živalskimi dušicami. Meri in Vida

Car je kuža, ki je z nama (v bistvu z nami) živel 16 let. Zlati, zlati prinašalec, ki ga pogrešava že nekaj več kot štiri leta. Najino vprašanje za reading je bilo, naj nama sam pove, kar nama ima za povedati. Janja nama je prenesla njegovo sporočilo. Prišel je k nama, da bi nama zagotavljal srčni mir in zdravil srčno čakro.

Sam je bil preplavljen z žalostjo in kljub dobremu zdravju in tudi dobremu življenju, je bila ta žalost, ki jo je prevzemal od naju vseskozi prisotna. Bolela so ga ušesa, bolel ga je želodec (naj še enkrat poudarim, da za življenja ni bil nikoli bolan (razen ene angine v otroštvu), saj je vendar živel šestnajst let.

Sporoča nama, da je vse OK, da je tudi on OK, da naju še zdaj čuva in želi pomagati pri odpravljanju najine žalosti, ki je ostanek iz nekega drugega življenjskega obdobja. Sporoča nama tudi, naj se jo znebiva in predelava, ker jo zdaj res ne potrebujeva in imava veliko razlogov za srečo. Pripravljen nama je pomagati, da jo predelava. Z Arčijem (najinim drugim kužkom, ki je šel tudi že na drugo stran) sta skupaj, se imata lepo in naju pričakata na drugi strani, ko bo prišel najin čas prehoda. Malo naju opravljata in se nama smejita kako sva zdaj deležni Bonda, ki naju bo spravil v red. Car je bil v »pogovoru« z Janjo precej zadržan, vmes je tudi izginil, ker je neskončno utrujen. Sporoča nama tudi, da ne rabiva imeti slabe vesti, ker sva bili super lastnici, ta izziv bivanja v naši družini v njenih najhujših časih si je pa izbral sam.

Car je prišel v našo družino, ko je moja druga hčerka umirala in umrla. Posrkal je vso mojo in Vidino žalost ob izgubi, hkrati tudi najino ljubezen, ki je bila namenjena sestri in hčerki, pa se ni mogla izživeti v tej obliki.

Celo mojemu bivšemu možu je pomagal odpirati srčno čakro, ker se je ob njemu pokazal v svoji najboljši človeški različici, s čustvi in dejanji.

Skozi je dal, skupaj z nama, vso grozo in stisko ob kregih, ki jih ni bilo malo (boleča ušesa in želodec) in naju neutrudljivo tolažil tako, da je na najini roki položil tačko in naju pomirjajoče gledal. Velikokrat je zalajal, kar tako, brez razloga, ker je bil jasnoviden in jasnočuten in je bil to njegov način izražanja teh občutkov. Ko se je bližal njegov konec, ga je Vida negovala z vso možno pozornostjo, sočutjem in spoštovanjem, za kar ji je še zdaj hvaležen. Svoje življenjsko poslanstvo je oddelal brezhibno.

Zdaj zasluženo počiva in mu je to fajn.

Nama tudi, ko sva to slišali. Veliko spominov se je zbudilo v nama ob Janjinem pripovedovanju in veliko iskric za nadaljnje ravnanje. Predvsem spoznanje, da so to časi, ki so mimo in se je zaradi tega potrebno otresti določenih občutkov, pogledov, prepričanj in navad iz teh časov. Hvaležni sva, da zdaj veva, da lahko Cara v svoje misli in dušo povabiva kadar potrebujeva mir in spokojnost. V ponos nama je, da nama je Car ob tem pripravljen pomagati. Zasluži si ne samo svoje mesto v najinih srcih ampak tudi mali oltarček, kjer bo lahko vedno prisoten s svojo čudovito energijo.

Hvala Car in predvsem hvala Janja, da si svojo modrost in sposobnosti usmerila v delo s človeškimi in živalskimi dušicami. Meri in Vida

GOLDI

Janja mi je v readingu z Goldijem prenesla ogromno dragocenih informacij. Njihova sporočilna vrednost je bila tako na ravni najinega skupnega življena in vsega, kar je z menoj delil v najbolj bolečem delu mojega življenja, kot na ravni nasvetov in namigov za moje nadaljnje življenje brez njega. Sporočil mi je, da se je po šestnajstih letih življenja z menoj zelo utrudil, čeprav je imel zelo lepo življenje, vendar želi in mi sporoča, da grem jaz lahko naprej, v novo življenje, boljše življenje. Tam, kjer je zdaj, mu je tudi lepo in uživa v zasluženem miru. Tudi jaz sem lahko umirjena.

Hvala Janja, ker zmoreš opravljati tako božansko poslanstvo, ne da bi ti človek posredoval kakršnekoli podatke o svojem življenju ali življenju svojega izgubljenega ljubljenčka. Maruša

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.