loading

Kaj nam sporoča naša Rozi?

Kaj nam sporoča naša Rozi?

»Oh spet ta retrogradni Merkur pravite ljudje, in ker smo v obdobju kozoroga, vam sporočam: ni vam treba vsega razumeti in vse vedeti. Poskrbite za svoje ravnovesje in imeli boste boljši odnos z drugimi.« Tako pravi Rozi in se ležerno prepušča, v smislu je kar je, jaz ostajam sigurna vase.

In kaj nam glede retrogradnega Merkurja sporočajo astrologi?

Pravijo, da nas čakajo v tem letu štiri taka obdobja. Gre namreč za aspekt, ki je na najbolj »slabem glasu«.

Občutek je lahko, da se sesuvajo načrti, odpovedujejo dogovori in da vse uhaja izpod nadzora. V teh obdobjih se lahko počutimo, kot da se je vse obrnilo na glavo. Stvari, ki smo jih načrtovali ali začrtali pa se lahko obrnejo v popolnoma drugo smer.

Obdobja, ki bodo prinašala večje izzive v tem letu so:

  • od 29. 12. 2022 – 18. 1. 2023 v znamenju kozoroga, ki od nas pričakuje: disciplino, trdnost in pripravljenost se spopasti s težkimi situacijami. Vztrajnost je zaželjena.

Naslednja obdobja retrogradnega Merkurja pa bodo:         

  • od 21. 4. do 14. 5. v znamenju bika,
  • od 23. 8. do 15. 9. v znamenju device.

In če imamo trenutno občutek, da se nam vse sesuva, je morda dobro vedeti, da nas prva polna luna v tem letu čaka v noči s 6. 1. na 7. 1. , ki bo v znamenju raka in nas opominja na to, da se spomnimo, kaj nam je res pomembno in kaj nas resnično zanima.

Saj vemo, luna ki sije, osvetli vse naše sence, ki privrejo na plan.

To obdobje lahko torej prinaša določeno stopnjo napetosti, ko se počutimo zataknjene, »meglene«, ali pa težko napredujemo. Morda pa celo čutimo, da moramo za vsak korak naprej narediti nekaj korakov nazaj.

Če se vsega tega zavedamo, nam to lahko pomaga, da ne pritiskamo nase, da bi sprejemali odločitve ali se zavezovali. Pomaga pa tudi, če opustimo pričakovanja, da bomo vedeli vse odgovore. Astrologi svetujejo, da se poskusimo prepustiti, prenehamo nadzorovati vse okoli in da sprejmemo, da bodo nekatere stvari nejasne in neznane. Postavljajmo pa vprašanja in iščimo odgovore.

Je pa tako, bolj ko smo trdni in stabilni v sebi, manj vpliva čutimo. Preverjeno!

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.