loading

KNJIGA

KNJIGA

Včeraj sem jo prvič držala v rokah in listala. Diši. Je ročno delo. Iz ekološkega papirja. Nobeno drevo ni umrlo zanjo. To je bilo zame zelo pomembno. Nisem hotela klasičnega tiska. Ker je knjiga zame tako osebna in posebna. Upam, da bo tudi za vas.

Tako nežna je, preprosta, lepa in tako iskrena. Prizemljena, a z globokimi duhovnimi spoznanji.

Bralko in bralca bo ob vsakem poglavju spremljal natisnjen , kot živalski vodnik, ki mnogim pomeni simbol preobrazbe. In to je moja želja. Da se nekaj premakne v nas ­– da bomo bolj zaupali življenju. Zato je naslov “Odgovori življenja”.

Duhovno razlago metulja za to objavo sem povzela po Silvi – Srebrni Puščici. Silva je ženska, ki jo neizmerno spoštujem. Pristna je, iskrena, preprosta. Že desetletja se ukvarja z duhovnimi sporočili živali. Prosila sem jo, naj za knjigo prispeva svoj del – prek sporočil psa, mačka in konja. Nesebično je bila pripravljena posredovati sporočila, za vse nas. In dovolila je, da povzamem njeno razlago metulja, ki je ena njenih starejših razlag, a meni zelo blizu.

Metulj brez strahu zaupa v novo obliko in takoj uporabi še ne preizkušena krila; niti za trenutek ne podvomi o svoji sposobnosti letenja. Metulj se mora sam osvoboditi, sicer ne bi mogel leteti. Enako velja za nas. Ko smo tik pred preobrazbo, nam nihče ne sme pomagati. Zato, da sami dokažemo, da smo pripravljeni nanjo. Kajti če želimo rasti, ne smemo ostati na isti stopnji. Preobrazba je najtežja v zadnji fazi, saj v praksi ni pomoči drugih ljudi. Imamo pa zato pomoč, namige in znamenja iz drugih sfer.

Metulj točne ve, kdaj mora zapustiti udobje in omejitve svojega kokona. Ko bomo razumeli, da je preobrazba tako naravna kot dihanje in bomo zaupali v svoja še ne preizkušena krila, bomo razumeli tudi sporočilo metulja. In ko razumemo, v kateri fazi preobrazbe smo, nam življenje pride naproti.

Metuljeve faze so:

jajčece kot simbol rojstva ideje

ličinka smo – ko načrtujemo uresničitev ideje

zapredek pomeni razvoj oz. uresničevanje projekta

preoblikovanje ali prehod iz bube v metulja – v tej fazi damo svoj prispevek svetu.

Za Indijance pa je metulj simbol veselja, še zlasti, če ga vidijo na cvetu.

Tako je nastala knjiga Odgovori življenja, s podnaslovom: Ko živali spregovorijo …

Upam, da vam bo v veselje in navdih, kaj vse je možno, ko delujemo iz globine . Meni so naše živali pomagale do preobrazbe, tako poklicne kot osebne. Lepo mi je. Hvaležna sem. Vesela bom, če bo pomagala tudi vam.

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.